Formulari d’observacions Cucadellum

Cucadellum és un projecte de ciència ciutadana que consisteix en recollir cites i fotografies d’observacions de cuques de llum (Coleòpters, Lampírids) de Catalunya, per estudiar les espècies presents, fer-ne seguiment i determinar la seva distribució. Si teniu dubtes sobre com col·laborar o enviar la informació, aneu primer a la pàgina: Com participar?

Us donem les gràcies per la vostra col·laboració!

//
Indica les coordenades el més precises possible, si les saps (geogràfiques decimals o en graus, minuts i segons o UTM).
Explica el tipus de vegetació, tipus de bosc, camp de conreu, o algun altre detall de l'entorn: jardí, hort, camí, sender, etc.
Indica si hi ha alguna llum artificial a prop o no n'hi ha cap, i indica el tipus (casa aïllada, fanal, etc.)
Indica si està seré, està núvol, ha plogut fa poc, fa vent o si el terra està moll o sec, etc.
Aquest apartat és per comentar o afegir alguna cosa o fer alguna observació que no has pogut posar en la resta de preguntes.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.
Penja entre 1 i 3 fotos de la cuca de llum per tal de poder-la identificar. Fes alguna de les fotos amb flaix perquè es vegin bé els seus detalls per poder identificar l'espècie correctament.

Cucadellum és un projecte de ciència ciutadana que recull dades d’observacions i fotografies que s’ofereixen altruistament per a un ús científic i divulgatiu. Les dades i fotografies d’aquest formulari no seran utilitzades amb cap ús comercial. Les dades recollides amb aquest formulari serviran per a l’estudi científic i divulgació de les espècies de lampírids de Catalunya, es compartiran en bases de dades de biodiversitat públiques, com Biodiversidad Virtual o iNaturalist. Les fotografies es podran utilitzar en el web o en les xarxes socials del projecte Cucadellum, però sempre citant l’autor de la fotografia o el nom que consti en el formulari.